Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Es reforçaran les mesures de seguretat de les piscines municipals de Solsona per evitar que s’hi entri les nits

Es reforçaran les mesures de seguretat de les piscines municipals de Solsona per evitar que s’hi entri les nits

El cap de setmana passat les instal·lacions van patir bretolades amb desperfectes a les dutxes exteriors

La regidoria d’Esports de Solsona ha anunciat que es treballa en la implantació de noves mesures de seguretat a les piscines municipals per evitar que s’hi entri fora de l’horari permès. Ho ha anunciat després que s’hi produïssin bretolades el cap de setmana passat.

Entre altres accions, es va llançar un banc dins la piscina gran i es van malmetre les dutxes exteriors, que són noves. Per això, les piscines municipals obriran portes dissabte amb dutxes, però el raig d’aigua no funcionarà amb normalitat fins que les hagin pogut acabar de reparar, la setmana vinent.  

Enguany, a banda de renovar les dutxes, s’ha ampliat la superfície de gespa artificial, s’han plantat sis moreres –una espècie que aporta molta ombra i és de creixement ràpid–, i s’ha arranjat el paviment de les dutxes interiors. Pel que fa al servei de bar, s’oferirà des de la taquilla de l’entrada.   

Fulletó informatiu de les piscines municipals: https://bit.ly/3QHBK48

arxivat sota: ,

Banners