Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Es talla el trànsit en un tram de la plaça del Camp per les obres del nou pas elevat

Es talla el trànsit en un tram de la plaça del Camp per les obres del nou pas elevat

S’uneix la plaça amb el passeig amb el mateix acabat de rajoles

Aquest dilluns han començat les últimes obres de la plaça del Camp de Solsona, la construcció d’un pas de vianants elevat que l’enllaçarà amb el passeig del Pare Claret. Per aquest motiu, s’ha tallat el trànsit en aquest tram durant una setmana. Els vehicles procedents del Vall Fred hauran de desviar-se pel passeig i els que entrin pel costat sud de la plaça hauran de passar per la banda de l’Escola Arrels. El trànsit procedent del passeig es veurà intermitentment afectat durant un parell de dies.  

El nou pas elevat serà de cinc metres d’amplada i 12 de de llargada i tindrà el mateix aspecte que la plaça, amb un acabat de rajoles de formigó. Aquesta construcció s’inclou dins l’obra de renovació del paviment de la plaça del Camp, que ha tingut un cost de 205.700 euros i se subvenciona amb fons Next Generation. L’objectiu de la intervenció ha estat fer més accessible aquest cèntric punt de la ciutat en el marc d’un pla d’impuls del comerç local i el mercat.

Supressió de barrera arquitectònica

D’altra banda, des d’avui i durant bona part d’aquesta setmana romandrà tancat el parc infantil més proper a la pastisseria Camps també per obres. La brigada municipal hi suprimeix un esglaó entre el pas de formigó i la plaça per habilitar-hi una rampa que faci més accessible aquest indret.  

Banners