Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Espectacle artístic al Teatre Comarcal per presentar un llibre benèfic de Pep Divins

Espectacle artístic al Teatre Comarcal per presentar un llibre benèfic de Pep Divins

Entre d’altres, intervindran en l’acte el premiat escriptor Raül Garrigasait

  • La presentació d’‘El llevat de la vida’ s’emmarca dins el cicle ‘Calidoscòpia’ i la venda de l’obra és en favor d’Amisol 

El Teatre Comarcal acull aquest divendres a les vuit del vespre un espectacle interdisciplinari de presentació del llibre solidari de Pep Divins El llevat de la vida. La recaptació de la venda de l'obra es destina íntegrament a Amisol. L’acte s’emmarca en el cicle de conferències que promou la diferència Calidoscòpia.

Recull d’aforismes lacònics i profunds, és la tercera obra de Pep Divins (Llobera, 1951), pastor i poeta. L’autor ha deixat madurar les idees que per a ell integren la llavor de la vida amb la dedicació i parsimònia de qui guarda el ramat.

La recaptació de la venda de tots els llibres es destinarà a l’associació Amisol, una entitat amb qui Divins se sent molt solidari per la seva condició d’albí. En el muntatge de presentació hi intervindran, a més de l’autor, Xavier Roig al violoncel, el premiat escriptor Raül Garrigasait, les artistes Anna Terricabras i Marta Ricart, el rapsode Moixic i el músic Josep Barcons. És un acte organitzat per Amisol amb la col·laboració de l'Ajuntament de Solsona, la Biblioteca Carles Morató, el Consell Comarcal i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Pep Divins compagina l'afició de la seva vida, que és fer de pastor, amb la literatura. El 1980 va publicar el seu primer llibre de poemes, Invitació al folk, i el 2014, el segon, El pòsit dels dies. El recull d'aforismes que ara presenta ha estat editat per Amisol. De fet, la mateixa associació apadrina la presentació, en què també col·laboren l’Ajuntament, la Biblioteca Carles Morató, el Consell Comarcal del Solsonès i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. 

  • Acte: Presentació del llibre ‘El llevat de la vida’, de Pep Divins
  • Dia: divendres 26 d’octubre
  • Hora: 20 h
  • Lloc: Teatre Comarcal
  • Entrada: Gratuït

Banners