Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Excel·lent acollida dels contes a la fresca descentralitzats de Solsona

Excel·lent acollida dels contes a la fresca descentralitzats de Solsona

En la seva tercera edició, el programa 'Freqüència de barri' congrega una mitjana de més de cinquanta persones en cada sessió

Oriol Capdevila i Iu Guixé, aquí amb la regidora Maria Moumen, són els guanyadors del sorteig de premis d'enguany

El programa Freqüència de barri, organitzat durant cinc divendres d’estiu amb sessions de contacontes a diferents barris de Solsona, ha estat valorat molt positivament per l’organització per “l’excel·lent acollida de les famílies”, tal com apunten des dels Serveis Socials. Hi han participat una mitjana d’entre 50 i 60 persones per sessió.

Els narradors Carles Alcoy, Montse Mujal, Joan de Boer, Alba Mascarella i Patricia McGill han amenitzat la tercera edició de la iniciativa, que s’ha donat per tancada amb el lliurament de premis per part de la regidora de Drets Socials, Maria Moumen, a Oriol Capdevila i Iu Guixé,  guanyadors del sorteig entre els infants que han completat el passaport de Freqüència de barri. El primer s’ha endut un abonament d’un mes a les piscines municipals per a l’estiu vinent i el segon, un lot de llibres.

Coorganitzada per la Biblioteca Carles Morató i la regidoria de Drets Socials, a través dels Serveis Socials, aquesta programació té per objectiu descentralitzar l’oferta cultural de Solsona i dur-la als barris perifèrics, més enllà del nucli antic, alhora que es fomenten els vincles entre el veïnat dels diferents sectors del municipi.

Agraïment als barris

Enguany, la iniciativa s’ha ampliat amb la incorporació de la Cabana d’en Geli, una proposta que ha reeixit i ha estat molt ben acollida. Des de l’organització es considera consolidada aquesta oferta cultural d’estiu per a les famílies i s’agraeix la col·laboració dels barris per acollir-la.

Més de trenta infants nascuts entre el 2011 i el 2020 han participat a l’activitat paral·lela del passaport per segellar amb l’assistència a un mínim de tres sessions de l’activitat, si bé només dotze l’han completat.

Banners