Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Fruits Taribó guanya el primer premi del Concurs d’aparadors de Solsona

Fruits Taribó guanya el primer premi del Concurs d’aparadors de Solsona

Òptica Jané, Mans i Mànigues i Lourdes Teixits se situen també entre els establiments més ben valorats d’entre els 36 participants

Una coral de cantaires de fusta abillats amb barrets nadalencs que flanquegen la porta de Fruits Taribó ha merescut enguany el primer premi del quinzè Concurs d’aparadors per Nadal de Solsona. També se situen al podi dels millors aparadors Òptica Jané, amb el segon premi, i Mans i Mànigues i Lourdes Teixits, empatats per al tercer premi. Han estat els establiments més ben valorats dels 36 que han participat a la quinzena edició del concurs convocat per la regidoria de Desenvolupament Local.

Per primera vegada, s’ha confiat la deliberació a un professional expert en la matèria. Concretament, se n’ha encarregat el tècnic aparadorista Pep Navarro, especialitzat en la petita i mitjana empresa en disseny d’aparadors i assessoria comercial. L’impacte, la creativitat i l’ús d’elements propis de l’establiment han estat els tres aspectes que ha puntuat en cada cas.

Mapa per recórrer totes les botigues

A banda dels quatre guanyadors, els aparadors més ben valorats han estat els de Ca la Celes, Jordi Vilar, La Vermuteria, Molsa Toleràncies, Estil en Equip, Ca la Carme i Estany 2011. Per poder seguir tots els aparadors que han contribuït a dinamitzar els eixos comercials de Solsona i millorar l’experiència de compra de solsonins i visitants es pot consultar aquest mapa: https://www.adlsolcar.cat/viure-al-territori/campanyes-concursos/

Per gastar a Solsona

La principal novetat d’aquest any, pel que fa als premis, és el seu format: l’Ajuntament lliurarà targes de prepagament per gastar únicament a Solsona amb l’objectiu  que els diners generin riquesa a la ciutat (es controla mitjançant el codi individualitzat dels datàfons). Així mateix, l’Agència de Desenvolupament Local ha sortejat setze premis de 25 euros cadascun entre tots els participants. En total, el Concurs d’aparadors per Nadal reparteix enguany 1.450 euros. A més a més, un cop tancada la campanya de Nadal, Pep Navarro oferirà un assessorament personalitzat a totes les botigues inscrites al concurs.

Banners