Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Grafits a la zona de l’‘skatepark’ i punts de càrrega de mòbil, entre les peticions més votades pel Consell d’Adolescents de Solsona

Grafits a la zona de l’‘skatepark’ i punts de càrrega de mòbil, entre les peticions més votades pel Consell d’Adolescents de Solsona

Una de les demandes reivindicades any rere any és la creació d’un espai d’oci per als caps de setmana

El mes vinent, el Consell d’Adolescents de Solsona començarà a madurar, mitjançant comissions de treball, les sis propostes més votades en l’última sessió, que es va dur a terme el gener. Pintar amb grafits la zona de l’skatepark, amb onze vots, i la instal·lació de punts de càrrega de mòbil exteriors, amb deu, són les dues peticions que acumulen més consens per part dels representants d’aquest curs. 

El Consell d’Adolescents també demana, una vegada més, que se’ls condicioni un espai d’oci jove on els nois i noies de 12 a 16 anys puguin anar els caps de setmana, especialment durant els mesos d’hivern. És una proposta que fa tres cursos que es posa damunt la taula. En l’última sessió va rebre nou vots, igual que la necessitat d’organitzar més activitats d’oci per a aquesta franja d’edat. Una altra comissió de treball s’encarregarà d’elaborar propostes per organitzar concerts per a adolescents amb grups de renom (set vots) i una altra, competicions de bicicletes, tennis i skate (sis vots).

La primera sessió de l’any ja es va dur a terme a l’Oficina Jove del Solsonès, que acollirà totes les reunions que no siguin plenàries. Tot i que són els joves els que treballen cada punt, tenen l’acompanyament de les tècniques d’aquest servei. La propera convocatòria serà per al dia 13 de març. El Consell d’Adolescents és un òrgan consultiu de l’Ajuntament integrat per representants dels cursos de primer a quart d’ESO de l’Institut Francesc Ribalta i l’Escola Arrels II.

Ampliació de l’‘skatepark’

Cada any aquest òrgan s’encarrega d’organitzar el concert jove de la Festa Major. A banda d’això, tira endavant aquelles propostes que el consistori o altres organismes als quals es puguin derivar consideren econòmicament viables. Per exemple, a partir de la feina d’una de les comissions de treball del curs passat, i d’acord amb la regidoria d’Urbanisme, s’ha aconseguit que aquesta primavera s’ampliï l’skatepark amb nous mòduls (un halfpipe i una minirampa). També es va fer possible que algun centre organitzi la jornada blanca per a l’alumnat de secundària aquesta temporada i que, la tardor passada, es dugués a terme una activitat conjunta per a l’alumnat de segon d’ESO dels dos centres de secundària de la ciutat, i que va consistir en una town scape dinamitzada per Solsona Experience.    

arxivat sota:

Banners