Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Infants i joves de Solsona poden participar tot l’estiu a una proposta de dinamització de l’‘skatepark’

Infants i joves de Solsona poden participar tot l’estiu a una proposta de dinamització de l’‘skatepark’

Tècnics esportius conduiran activitats a la pista els dilluns, dimecres i divendres de sis a vuit fins al 3 de setembre

Recuperar l’espai públic per a la convivència comunitària, fomentar l’accés a les activitats de lleure i facilitar la integració de diferents col·lectius són alguns dels objectius de la nova proposta de dinamització de l’skatepark de Solsona per a aquest estiu. “Enrampa’t” és l’activitat oberta i gratuïta per a infants i joves d’entre 6 i 14 anys que organitzen l’Ajuntament i el Consell Comarcal, a través dels Serveis Socials, a partir del proper dia 28 i fins al 3 de setembre.

Dos tècnics esportius dinamitzaran la pista de patinatge tots els dilluns, dimecres i divendres de sis de la tarda a vuit del vespre per practicar totes les disciplines que l’espai permet, amb patins, monopatins i patinets, entre d’altres. Aquesta activitat no requereix inscripció i la capacitat es controlarà d’acord amb les mesures del Procicat per a equipaments esportius.

Punt de trobada integrador

“Enrampa’t” és una proposta emmarcada dins el projecte d’acció educativa a espais públics “A camp obert”, nascut el 2019 inicialment al Camp del Serra per crear un punt de trobada integrador on treballar valors com la companyonia, el respecte a la diferència i la convivència. És una acció finançada pel Pla Educatiu d’Entorn de Solsona a través del programa de cooperació territorial per a l’orientació, avenç i enriquiment educatiu en la situació d’emergència educativa del curs 2020-2021 provocada per la pandèmia de la COVID-19. Hi participen el Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Banners