Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Inscripcions obertes a les activitats del juliol a l’‘skatepark’ de Solsona

Inscripcions obertes a les activitats del juliol a l’‘skatepark’ de Solsona

“Enrampa’t” és una oferta gratuïta adreçada a la població de 6 a 14 anys

La població solsonina d’entre 6 i 14 anys aficionada al patinet, al monopatí o als patins pot inscriure’s, a partir d’aquest dimecres, a una nova edició de l’activitat “Enrampa’t”, que es programa a l’skatepark de Solsona durant el juliol. És una proposta gratuïta per als dilluns, dimecres i divendres de sis de la tarda a vuit del vespre.

Tècnics de Gesport dinamitzaran la pista de patinatge municipal amb una activitat de lleure cooperatiu i saludable organitzada per la regidoria d’Afers Socials i els Serveis Socials del Consell Comarcal. Amb el suport del Pla Educatiu d’Entorn, és una iniciativa del projecte “A camp obert” per fer de l’espai públic un àmbit de convivència comunitària i de cohesió social.

L’estiu passat, una desena d’infants i joves van participar diàriament l’“Enrampa’t”. Per això l’activitat s’ha anat repetint a la tardor, la primavera i el proper juliol. Les inscripcions es poden fer per setmanes presencialment a l’OAC municipal, o bé enviant la documentació emplenada, que es pot descarregar aquí, al correu electrònic serveis.socials@elsolsones.cat

Banners