Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Isabel Roca torna a assumir les regidories de Governació i Educació de Solsona

Isabel Roca torna a assumir les regidories de Governació i Educació de Solsona

Per Decret d’Alcaldia la nova regidora ha estat nomenada quarta tinenta

Isabel Roca i Guitart, regidora d’ERC a l’Ajuntament de Solsona des del Ple del 28 d’octubre passat, assumeix novament les regidories de Governació i Educació, àrees que va encapçalar en mandats anteriors des del 2011. Així ho determina un Decret d’Alcaldia signat aquest dimecres.   

Alhora, Roca és a partir d’ara la quarta tinenta d’Alcaldia i forma part de la Junta de Govern Local. Desenvoluparà les seves funcions sense remuneració i percebrà 157,50 euros bruts per sessió de Junta de Govern Local. L’alcaldessa era qui s’ocupava directament de Governació des que va plegar David Rodríguez a final de setembre. Educació també era una de les regidories de Judit Gisbert des de l’inici del mandat.   

Isabel Roca (Solsona, 1970) ocupa la vacant deixada al grup d’ERC per David Rodríguez. És llicenciada en Dret i treballa a l’àrea de facturació d’una empresa local, feina que compagina amb la pagesia. En l’àmbit associatiu, s’ha vinculat a entitats esportives, l’Òrfeó Nova Solsona, Òmnium Cultural i Càritas Arxiprestal.     

arxivat sota: ,

Banners