Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Joventut Solsonina i Artesans del Solsonès, noves entitats amb seu al Casal de Cultura

Joventut Solsonina i Artesans del Solsonès, noves entitats amb seu al Casal de Cultura

Actualment l’equipament municipal aplega 27 associacions socials, culturals i esportives

La regidoria de Cultura ha fet entrega de claus a Joventut Solsonina per ocupar una de les sales, concretament la número 4, de l’hotel d’entitats situat a la segona planta del Casal de Cultura i Joventut. Així mateix, s’està adequant la sala 5 per cedir-la, en el termini màxim d’un mes, a l’Associació per a la Promoció dels Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès. Aquestes són les dues entitats que estaven en llista d’espera, des del desembre de l’any passat, per entrar al Casal.

Joventut Solsonina ha pogut disposar d’espai després que l’hagi deixat lliure voluntàriament l’Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava del Solsonès, mentre que la sala que ocuparan els artesans estava assignada a l’Associació d’Amics del Tractor d’Època del Solsonès, però no la utilitzava.

Amb aquestes dues, ja són un total de 27 les entitats i associacions socials, culturals i esportives amb seu al Casal de Cultura i Joventut. N’utilitzen l’espai gratuïtament, a més d’accedir al servei d’Internet sense fils municipal. En aquests moments no hi ha cap col·lectiu en llista d’espera. Si bé hi queda lliure una sala, és de dimensions molt reduïdes (9 m2). Una dotzena més d’entitats també hi tenen la bústia sense disposar de local.

arxivat sota: ,

Banners