Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’activitat extraescolar de cuina de Solsona s’obre a l’alumnat de P5 en el darrer trimestre

L’activitat extraescolar de cuina de Solsona s’obre a l’alumnat de P5 en el darrer trimestre

Les classes per als grups nous, els dijous a la tarda, començaran el 25 d’abril

La regidoria d’Educació de Solsona, a través del Pla Educatiu d’Entorn, obre l’activitat extraescolar de cuina “Petits xefs” a l’alumnat de P5 en el darrer trimestre del curs. Si bé aquesta oferta s’adreça a l’alumnat de primària, s’ha detectat interès per part de famílies amb infants d’entre 5 i 6 anys. Atès que hi ha disponibilitat de places lliures, aquesta setmana s’obren les inscripcions per als darrers dos mesos del curs també per a aquesta franja.  

“Petits xefs” és una de les novetats introduïdes aquest curs en l’oferta d’activitats extraescolars de Solsona per proporcionar al públic infantil una proposta duradora en el temps directament relacionada amb l’alimentació i els hàbits saludables. L'equip de professionals de la cooperativa Riuverd hi ensenya a elaborar plats fàcils, divertits i saludables amb aliments de temporada i receptes d’altres cultures. Fins ara han passat per aquesta cuina una quarantena de nens i nenes.

Aquestes classes es duen a terme a la cuina del Casal Cívic Xavier Jounou els dijous, amb la possibilitat d’escollir entre dos horaris: el primer grup, d’un quart de sis a dos quarts de set i el segon, de dos quarts de set a tres quarts de vuit. El tercer trimestre començarà el dia 25 d’abril.

Inscripcions a l’Ajuntament fins al 10 d’abril

Les places són limitades. Les inscripcions es cursen fins al 10 d’abril al primer pis de la casa consistorial (amb la tècnica Sílvia Torralba). El preu trimestral de l’activitat és de 40 euros i inclou el material. L’alumnat ha de dur carmanyola, per tal que pugui endur-se els plats preparats i fomentar el consum responsable, i un drap de cuina.

Banners