Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’actor Roger Pera porta l’espectacle de la seva vida al Teatre Comarcal de Solsona

L’actor Roger Pera porta l’espectacle de la seva vida al Teatre Comarcal de Solsona

El 6 de maig oferirà un monòleg en què parla dels moments més durs de la seva vida, vinculats a la drogoaddicció

L'actor i doblador Roger Pera porta la seva vida a l'escenari amb un espectacle basat en la seva autobiografia. El monòleg Exit, el musical de la meva vida, codirigit pel seu pare, Joan Pera, arriba al Teatre Comarcal de Solsona en el marc d'una nova jornada al Solsonès d'aprofundiment en temàtiques socials i comunitàries, enguany centrada en les addiccions.

En aquest espectacle Roger Pera descriu de forma sincera, desinhibida, col·loquial i sense renunciar a l'humor, com ha superat la travessia que va començar amb el consum de cocaïna, va seguir amb l’abús d'aquesta droga i va acabar amb l’addicció. El monòleg, basat en el seu llibre, Èxit, on tot comença, s’amaneix amb improvisacions, la participació del públic i cançons en directe dels musicals en què Pera ha intervingut al llarg de la seva carrera.

L’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal organitzen aquest muntatge en el marc de Soca-rel, una jornada adreçada a tècnics dels àmbits social, educatiu i sanitari, impulsada pels Serveis Socials i altres entitats de la comarca, però és obert a tothom. L'entrada val 5 euros i es pot adquirir en línia a la plataforma entradessolsones.com. Si algú té dificultats per fer aquesta compra, pot contactar amb els Serveis Socials Bàsics del Solsonès al telèfon 973 48 32 34 (de dilluns a divendres de 8 a 15 h).

Acte: “Èxit, el musical de la meva vida”, de Roger Pera
Dia: divendres 6 de maig de 2022
Hora: 21 h
Lloc: Teatre Comarcal
Entrada: 5 euros (entradessolsones.com)

Banners