Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Adlsolcar organitza un nou cicle de seminaris en línia per a empreses, comerciants i autònoms

L’Adlsolcar organitza un nou cicle de seminaris en línia per a empreses, comerciants i autònoms

Adaptació al canvi, possibilitats d’Instagram i perspectives de futur en el sector turístic són els temes de les noves sessions

 

  • La participació a aquesta formació és gratuïta però requereix inscripció prèvia 

El confinament pot convertir-se en una oportunitat per posar-se al dia en diversos aspectes personals i laborals. Després d’una primera experiència, fa unes quantes setmanes, l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona organitza el segon Cicle de seminaris en línia per a empreses, comerciants i treballadors autònoms per ajudar a preparar un millor retorn. La nova proposta consta de tres cursos, el primer dels quals té una durada de set hores repartides en set dies, mentre que la resta duren una hora.

El seminari que comença de forma imminent, aquest dimarts, es titula “Gestió i adaptació al canvi”, conduït pel comunicador i divulgador manresà Enric Bastardas. Com aprendre a gestionar el canvi i motivar-se és l’objectiu d’aquesta proposta, que es durà a terme cada dimarts i dijous fins al 19 de maig de tres a quatre de la tarda. En cas que les persones inscrites no puguin seguir totes les sessions en directe se’ls enviarà les gravacions de les intervencions del ponent.

El dimecres 6 de maig, també de tres a quatre de la tarda, Marta Albet, experta en màrqueting i comunicació, impartirà un seminari titulat “Explorem les possibilitats d’Instagram”. S’hi aprofundirà en temes vinculats a Feed, històries, IGTV, IGLive, MD, IGShop i publicitat.

Finalment, el divendres 8 de maig, d’onze a dotze, el cicle es focalitzarà en el sector turístic. Sota el títol “Impacte de la COVID-19 en el turisme: on som i perspectives de futur”, hi compartiran les seves propostes dos experts. D’una banda, Anna Garriga, degana d’Economia de la Universitat de Girona, parlarà de les conseqüències i les primeres dades econòmiques del confinament en el turisme a casa nostra. De l’altra, Genís Roca, president de la consultora de negoci especialitzada en transformació digital Roca Salvatella, dibuixarà possibles camins per al futur. Tant en aquest seminari com l’anterior, un cop finalitzada la intervenció, s’oferirà un espai d’intercanvi de preguntes i respostes.

La participació al segon Cicle de seminaris en línia per a empreses, comerciants i treballadors autònoms és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament en aquest enllaç: https://clck.ru/N8KSA. Les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom perquè puguin accedir a la sessió. En finalitzar cada ponència hi haurà espai per a la interacció en un debat final. Així mateix, els seminaris es transmetran a través de Youtube Live, canal per al qual també es facilitarà l’enllaç (en aquest cas no es podran formular preguntes).

Cent persones es van inscriure al primer cicle de seminaris en línia organitzats amb motiu de la COVID-19, a principi d’abril. Els vídeos es poden descarregar des del web de l’Agència de Desenvolupament Local (https://www.adlsolcar.cat/covid-19/), on també es van publicant guies i altres informacions d’interès per a empreses, comerços i treballadors autònoms per fer front a la crisi.   

Banners