Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Agència de Desenvolupament Local explica virtualment com tramitar les sol·licituds d’ajut per la COVID-19 de l’Ajuntament solsoní

L’Agència de Desenvolupament Local explica virtualment com tramitar les sol·licituds d’ajut per la COVID-19 de l’Ajuntament solsoní

Aquest dimecres s’oferiran dues sessions, una a les nou del matí i una altra a dos quarts de quatre de la tarda

Del 10 al 25 de juny es podran tramitar les sol·licituds d’ajut per al teixit comercial i serveis de proximitat afectats per la crisi derivada de la COVID-19 i microcrèdits segons les bases aprovades per l’Ajuntament de Solsona. Per explicar, pas a pas, com fer-ho i oferir la possibilitat de resoldre dubtes en directe, aquest dimecres, dia 3, l’Agència de Desenvolupament Local oferirà una doble sessió informativa virtual. 

Se’n farà una a les nou del matí i una altra a dos quarts de quatre, per escollir en funció de la preferència horària, a través de la plataforma Zoom (a l’enllaç https://us02web.zoom.us/j/87559561344). Posteriorment, la sessió es publicarà al web de l’Agència (www.adlsolcar.cat) per consultar en qualsevol moment.

Per optar a les subvencions del consistori solsoní per al teixit comercial i serveis amb establiment a peu de carrer cal haver suspès l’activitat econòmica durant l’estat d’alarma o acreditar una greu reducció de l’activitat, i es podrà rebre fins a un màxim de 500 euros.

Quant als microcrèdits, que seran d’interès zero, s’adrecen a petites i mitjanes empreses, treballadors autònoms i persones afectades per un ERTO. La dotació màxima d’aquesta línia serà de 5.000 euros per a cadascuna de les empreses o autònomes que ho sol·licitin i de 1.500 euros per a treballadors afectats per un expedient de regulació.

Les sol·licituds es podran presentar a partir del dia 10 telemàticament, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (http://solsona.eadministracio.cat), i en el cas dels ajuts a comerços i serveis, també presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

 

Banners