Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Agència de Desenvolupament Local forma 11 persones per treballar en logística, magatzem i carretons elevadors

L’Agència de Desenvolupament Local forma 11 persones per treballar en logística, magatzem i carretons elevadors

El curs, ajornat el març amb motiu de l’estat d’alarma, té per objectiu facilitar la inserció laboral en un sector amb demanda al territori

Un total d’11 persones s’estan formant per treballar en logística, magatzem i carretons elevadors a través d’un curs organitzat a Solsona pel Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local (Adlsolcar). Les classes, que havien de començar el març i es van ajornar a causa de l’estat d’alarma, es duen a terme a la sala d’actes del Casal de Cultura, que permet respectar les mesures de protecció imposades per la COVID-19.

És una formació de 30 hores presencials impartida pel Centre de Formació Font de Manresa. Per tal de millorar les competències professionals dels participants, el curs consisteix en 20 hores de formació teòrica en qüestions de logística, magatzem i conducció de carretons elevadors, amb una avaluació tipus test que cal superar per accedir a la part pràctica. Per a la formació pràctica, l’alumnat es desplaçarà a les instal·lacions del Centre de Formació Font, on es disposa de la maquinària necessària. En finalitzar el curs també serà obligatòria una prova pràctica per comprovar l’adquisició dels coneixements i habilitats.

Aquesta formació, amb què l’alumnat obtindrà un diploma acreditatiu i el carnet d’operador/a de carretons elevadors –vàlid per a un període de cinc anys–, té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i facilitar la inserció laboral en el sector de la logística, concretament en un tipus d’ocupacions amb força demanda per part de les empreses del territori. Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte de Treball als barris, dins el Servei Connectem, està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i té la col·laboració de la Cambra de Comerç de Solsona.

Banners