Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Agència de Desenvolupament Local organitza un curs intensiu de cambrer/a de sala

L’Agència de Desenvolupament Local organitza un curs intensiu de cambrer/a de sala

La formació es durà a terme al Centre Cívic de Cardona els matins del primer al 9 de juliol

“Servei de sala amb cap i cor” és el títol de la formació intensiva d’hostaleria i restauració que l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (Adlsolcar) organitza els matins del primer al 9 de juliol al Centre Cívic cardoní. S’adreça a les persones que vulguin treballar de cambrers de sala o que ja ho facin i vulguin millorar les seves oportunitats professionals i consolidar el seu lloc de treball. Ja se n’han obert les inscripcions.

Aquest curs té una durada de 30 hores i abordarà coneixements tècnics de la professió i competències transversals necessàries per donar resposta a situacions laborals diverses, com l’actitud en l’atenció al client, el lideratge, la correcció i el llenguatge postural o la gestió de l’estrès i les relacions internes amb l’equip de treball.

Les sessions seran principalment pràctiques i inclouen visites a productors per conèixer producte local. A més, en finalitzar el curs, l’alumnat que ho vulgui podrà dur a terme pràctiques no laborals en restaurants del Solsonès i Cardona mitjançant un conveni.

Poden beneficiar-se d’aquest curs les persones que estiguin registrades com a demandants d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en situació d’atur o per a la millora de feina. Les inscripcions es cursen en línia a través del següent enllaç: https://forms.gle/c6bbEL65wrjT8Uyz6. Per a més informació, es pot contactar amb el Servei Connectem de l’Adlsolcar als telèfons 973481009 (Solsona) o 938692287 (Cardona).

Desajust en el mercat de professionals del sector

Aquesta acció formativa també està pensada per afavorir que les empreses d’hostaleria i restauració trobin personal qualificat per contractar i donar resposta al desajust entre l’oferta i la demanda de professionals de sala al mercat de treball. “Servei de sala amb cap i cor” forma part del programa de millora de la cooperació, la competitivitat, la retenció i l’atracció del talent a la a la xarxa d’empreses de proximitat del territori Solcar i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya dins el Programa de projectes innovadors i experimentals.

Banners