Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament convoca una borsa de treball per cobrir la plaça de conserge del Museu de Solsona el mes vinent

L’Ajuntament convoca una borsa de treball per cobrir la plaça de conserge del Museu de Solsona el mes vinent

El contracte serà del 2 al 28 de juliol de 37,5 hores setmanals de dimarts a diumenge

L’Ajuntament de Solsona convoca la creació d’una borsa de treball, amb caràcter d’urgència, per cobrir temporalment un lloc de conserge del Museu Diocesà i Comarcal. El contracte serà per al mes de juliol de 37,5 hores setmanals repartides de dimarts a diumenge. Les persones que hi estiguin interessades tenen temps de presentar la sol·licitud fins divendres que ve, dia 14.

El lloc de treball temporal ha de servir per cobrir vacances d’una treballadora i altres necessitats futures. Les seves funcions consisteixen a atendre el públic personalment i telefònica, vigilar les instal·lacions i custodiar-ne els equipaments i el material, encarregar-se de l’obertura i tancament del museu i de la venda d’entrades, vetllar pel compliment de la normativa i recollir, distribuir i arxivar documentació i correspondència interna.

Les persones aspirants a aquesta plaça han de tenir el certificat d’escolaritat, d’estudis primaris o equivalent i el nivell intermedi de català (B2). Es valorarà també que tingui formació relacionada amb les tasques que se li encomanen, que tingui experiència en l’atenció al públic i que tingui coneixement de llengües estrangeres. Les bases completes d’aquesta borsa de treball es poden consultar a l’apartat d’ofertes d’ocupació del web www.ajsolsona.cat: https://www.ajsolsona.cat/ajuntament/ofertes-d2019ocupacio/convocatoria-c04-2019-borsa-per-cobrir-una-placa-de-conserge-de-museu.   

Banners