Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament de Solsona busca monitors per al nou parc de Nadal

L’Ajuntament de Solsona busca monitors per al nou parc de Nadal

Enguany se substituirà la pista de gel sintètic per un festival de la infància amb activitats lúdiques i esportives durant sis dies

L’Ajuntament de Solsona, a través de les regidories de Cultura i Educació i amb la col·laboració de la l’Oficina Jove del Solsonès, fa una crida als joves que vulguin treballar com a monitors al parc de Nadal que s’instal·larà a la Sala Polivalent entre els dies 23 i 31 de desembre. Hi ha temps per presentar la sol·licitud fins al 5 de desembre.

Les persones interessades han de disposar del títol de monitor/a de lleure, tècnic/a en educació infantil o en activitats esportives, o bé estudis reglats en educació, així com el certificat de delictes de naturalesa sexual. També es requereix tenir capacitats de treball en equip i habilitats comunicatives. Es preveu contractar set o vuit monitors –el volum exacte se sabrà a partir del 9 de desembre–, que treballaran els dies 23, 24, 27, 28 i 30 de desembre de quatre de la tarda a vuit del vespre, el dia 28 també de deu a una del migdia i el dia 31, només el matí, de deu a una.

Les sol·licituds s’han de fer arribar abans del 5 de desembre a Players, l’empresa que el consistori contracta per a la gestió de les activitats del parc de Nadal, al correu electrònic rrhh@players.cat, amb el títol “Monitoratge parc de Nadal de Solsona” en l’assumpte. Aquesta empresa es posarà en contacte amb les persones seleccionades la setmana del 9 de desembre. Per a més informació sobre aquest procés selectiu, es pot contactar amb l’Oficina Jove del Solsonès, per correu electrònic a solsones@oficinajove.cat, o bé per telèfon, al 679631946.

Enguany l’Ajuntament de Solsona substituirà la pista de gel sintètic que ha muntat els dos darrers anys a la plaça del Camp per un festival de la infància a la Sala Polivalent que duri més dies i amb activitats de lleure per a nens i nenes de totes les edats. Després de l’èxit de la jornada “Un dissabte amb els patges”, amb tallers i activitats de tot tipus, es preveu que el plantejament de l’oferta variada d’aquest any sigui ben acollit per les famílies. Aquesta iniciativa també tindrà la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Solsona.

Banners