Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament de Solsona disposarà dilluns de l’informe tècnic per determinar el retorn a casa de la majoria de desallotjats

L’Ajuntament de Solsona disposarà dilluns de l’informe tècnic per determinar el retorn a casa de la majoria de desallotjats

Alcaldia convoca veïns i establiments dels edificis contigus al bloc de pisos incendiat

Dilluns l’Ajuntament de Solsona preveu tenir sobre la taula l’informe encarregat a un arquitecte especialista en estructures per determinar si els veïns dels blocs de pisos 9 de la plaça del Camp i 3 del passeig del Pare Claret poden tornar a casa i els establiments, reobrir. Per informar-los de la situació i les previsions, Alcaldia fa una convocatòria de veïns dels edificis adjacents i quatre locals aquest dissabte al matí al consistori.

Després que la inspecció diària dels Serveis Tècnics Municipals de l’esquerda del mur de càrrega de l’edifici número 10 hagi certificat que la clivella s’ha estabilitzat des de dilluns, el consistori ha considerat idoni reforçar la valoració tècnica amb l’assessorament d’un despatx d’arquitectes especialitzat en aquest camp.  

D’altra banda, l’Ajuntament està en contacte permanent amb els propietaris del bloc de pisos malmès. Segons l’alcaldessa, Judit Gisbert, “sabem que treballen amb tota la celeritat possible per buscar la millor solució arquitectònica. Aquesta és la segona fase, que haurem de valorar en funció de l’informe que ens facin arribar els propietaris”.

Del centenar de persones que han de dormir fora de casa des de diumenge passat, 78 es troben reallotjades en places hoteleres del Gran Sol, Crisami i Solsona Centre, mentre que la resta ho fan en cases de familiars i amics. Alguns veïns són atesos per la Borsa d’habitatge de lloguer en la recerca de pisos on viure temporalment. 

arxivat sota: , ,

Banners