Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament de Solsona fa una crida a les masies del Vinyet perquè recullin els codis d’emergències

L’Ajuntament de Solsona fa una crida a les masies del Vinyet perquè recullin els codis d’emergències

El 70 per cent d’imants de la iniciativa Masies 112 encara són a l’OAC municipal
Captura del web de Masies 112, on també es poden consultar els codis de geolocalització

Captura del web de Masies 112, on també es poden consultar els codis de geolocalització

Després de més d’un any d’anunciar la disponibilitat del codi Masies 112 en forma d’imant per a cada casa aïllada del Vinyet de Solsona, l’Ajuntament recorda que el 70 per cent dels 258 habitatges d’aquest àmbit rural encara no l’han recollit a l’OAC municipal. Aquest codi, que també es pot consultar en el web de Masies 112, facilita la geolocalització de les cases d’àrees disseminades als serveis d’emergències sanitàries i de protecció civil.

El Departament d’Interior va facilitar els codis en forma d’imant als ajuntaments de la comarca perquè els veïns el tinguessin fàcilment a la vista en cas d’una emergència. Cada imant porta el codi d’identificació i el nom de la masia en qüestió. A Solsona n’hi ha un total de 258, dels quals se n’han recollit 78. L’horari de l’Oficina d’Atenció Ciutadana és els dilluns de dos quarts de nou del matí a set del vespre, ininterrompudament, i de dimarts a divendres de dos quarts de nou a dos quarts de tres de la tarda.

Amb els imants va culminar un projecte executat conjuntament pel Departament d’Interior, l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, el Consell Comarcal del Solsonès i els consistoris. També s’aconsella a la població d’aquests habitatges que s’anoti el codi de geolocalització en un lloc accessible i al mòbil per tenir-lo sempre a mà.

arxivat sota:

Banners