Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament de Solsona retira de la via pública la bústia del Pare Noel apareguda misteriosament

L’Ajuntament de Solsona retira de la via pública la bústia del Pare Noel apareguda misteriosament

La bústia dels patges dels Reis d’Orient serà a la Sala Polivalent els dies 27 i 28

L’Ajuntament de Solsona comunica al propietari de la bústia del Pare Noel que el cap de setmana passat va aparèixer misteriosament a l’exterior del portal del Castell que la retira de la via pública per evitar que es deteriori. En aquest sentit, tenint en compte que no s’ha comunicat la voluntat de col·locar la bústia al carrer, el consistori insta a qui en sigui responsable, sigui el Pare Noel o qualsevol elf o emissari, que s’hi posi en contacte per buscar un emplaçament més adequat.   

Aquesta bústia vermella i de ferro, profusament decorada amb motius nadalencs i segells de diversos països, està situada en un lloc que pot suposar un risc i que els divendres és ocupat pel mercat. Així mateix, des d’Alcaldia s’han valorat altres qüestions vinculades a la protecció de dades i els sentiments dels infants.

Des de la regidoria de Cultura es recorda a les famílies que la bústia oficial dels patges dels Reis d’Orient, present cada any a Solsona, tornarà a situar-se a la Sala Polivalent els dies 27 i 28, coincidint amb la visita dels patges a la ciutat. S’hi podran dipositar les cartes d’onze a dues i de tres a vuit.

Banners