Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament de Solsona s’adhereix a la vaga general en protesta per la sentència

L’Ajuntament de Solsona s’adhereix a la vaga general en protesta per la sentència

El consistori garanteix però els serveis mínims que s’han de prestar

L’Ajuntament de Solsona se suma a la vaga general convocada per aquest divendres, dia 18, en senyal de protesta per la sentència del Tribunal Suprem que condemna els líders polítics i socials encausats pel procés a penes d’entre 9 i 13 anys de presó. Tot i això, garanteix els serveis mínims que s’han de prestar.

Així, el consistori mantindrà obert el registre d’entrades i sortides i el servei d’atenció telefònica per a urgències i emergències. Igualment, funcionaran amb completa normalitat els serveis funeraris i la Policia Local. Pel que fa al personal adscrit al servei municipal de l’aigua i la brigada, es garantirà el funcionament de les instal·lacions, així com la reparació d’avaries urgents que no es puguin ajornar i que puguin afectar la salut, la seguretat o la salubritat públiques.

L’escola bressol municipal Els Petits Gegants i l’Escola Municipal de Música oferiran serveis mínims, sense seguir l’activitat lectiva habitual. Quant als Serveis Socials, es garantirà la prestació dels serveis del menjador social Entaula’t als usuaris fixos i d’àpats a domicili.

Instal·lacions esportives, culturals i de desenvolupament local tancades

Romandran tancades al públic les instal·lacions esportives (complex poliesportiu municipal), culturals (Biblioteca Carles Morató, Casal de Cultura i Joventut, Sala Polivalent, Teatre Comarcal, Oficina Jove i Museu Diocesà i Comarcal) i de desenvolupament local (Adlsolcar), així com la deixalleria municipal. També se suspèn el servei de recollida comercial del cartró.

La ràdio municipal mantindrà l’emissió del programa territorial “La central”, que donarà cobertura a l’evolució de la vaga durant el matí, però no s’oferirà “L’Informatiu”. Tot i això, Solsona FM informarà del seguiment de la jornada mitjançant les xarxes socials.

arxivat sota: ,

Banners