Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament de Solsona treu a concurs dues places d’agent de la Policia Local

L’Ajuntament de Solsona treu a concurs dues places d’agent de la Policia Local

La principal novetat en les bases de la convocatòria, d’acord amb la normativa, és el requisit de disposar d’un títol d’ensenyament postobligatori

L’Ajuntament de Solsona convoca dues places d’agent de Policia Local i la constitució d’una borsa de treball mitjançant concurs oposició. Hi ha temps fins al 4 de maig per presentar la sol·licitud d’admissió al procés selectiu. La principal novetat de les bases respecte de convocatòries anteriors per a aquest cos és el requisit de disposar d’estudis superiors a l’educació secundària obligatòria (ESO), d’acord amb els darrers canvis introduïts per llei.

Així, les persones aspirants han de disposar del títol de batxillerat, tècnic o un altre d’equivalent. El procés de selecció serà molt similar al dels concursos anteriors: es farà una valoració de les condicions de formació, els mèrits o el nivell d’experiència relacionats amb la tasca policial i es realitzaran unes proves (cultura general, examen teòric, exercicis d’aptitud física, psicotècnic i reconeixement mèdic).

Constitució d’una borsa

Les dues persones seleccionades seran nomenades funcionaris en pràctiques i hauran de superar un curs de formació bàsica a l’Escola de Policies de Catalunya i un període de sis mesos de pràctiques a Solsona. Els aspirants que superin la fase d’oposició i no quedin en els dos primers llocs entraran a formar part d’una borsa de reposició per cobrir baixes voluntàries o per desqualificació en fases ulteriors del procés selectiu. Els membres de la borsa també podran ser nomenats agents interins.

Les bases i tota la documentació relacionada amb aquesta convocatòria es poden descarregar de l’apartat d’ofertes d’ocupació de web municipal  http://bit.ly/3zpA5sy. En aquests moments, la plantilla de la Policia Local de Solsona està formada per vuit agents de carrera, dos en pràctiques, dos interins que ocupen les places vacants per a les quals es convoca el concurs i un caporal cap.

Banners