Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament de Solsona treu a concurs el manteniment de l’enllumenat públic per millorar-ne el servei

L’Ajuntament de Solsona treu a concurs el manteniment de l’enllumenat públic per millorar-ne el servei

El valor estimat del contracte és de 156.638 euros per dos anys

L’Ajuntament de Solsona ha tret a concurs el contracte de serveis de manteniment funcional i preventiu de l’enllumenat públic de la ciutat per un termini d’un any prorrogable un any més. S’hi inclou la millora, l’eficiència i l’estalvi energètic de l’enllumenat públic, així com la instal·lació de la il·luminació ornamental de Nadal.

“Aquesta nova licitació ha de permetre millorar el servei actual i l’eficiència en la resolució d’avaries”, explica la regidora d’Urbanisme i Serveis, Rosó Barrera. El termini del contracte és d’un any prorrogable un any més amb un màxim de dos anys. El pressupost base de licitació és de 94.766 euros i el valor estimat del contracte (per dos anys), de 156.638 euros. Les empreses que estiguin interessades en aquesta licitació tenen temps de presentar ofertes fins al dia 27 a les dotze de la nit. Tota la informació necessària es troba al perfil del contractant.

 

arxivat sota:

Banners