Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament de Solsona treu a concurs tres places d’oficial per al servei municipal de l’aigua

L’Ajuntament de Solsona treu a concurs tres places d’oficial per al servei municipal de l’aigua

També es constituirà una borsa de treball amb les persones que superin el procés

L'Ajuntament de Solsona treu a concurs tres places d’oficial de brigada per al servei municipal de l’aigua i per constituir una borsa de treball. La contractació serà en règim laboral a temps complet. Dues de les places tindran un contracte temporal d’un any per convertir en indefinit, mentre que la tercera es cobrirà mitjançant un contracte de relleu, que passarà a ser indefinit quan la persona rellevada causi baixa definitiva per jubilació.

Les tasques d’aquests llocs de treball consisteixen en el manteniment i la reparació de les estacions de bombeig, les basses de decantació i la potabilitzadora, les línies generals i la xarxa d’aigua potable urbana; el suport en el control de la cloració de l’aigua; les guàrdies pròpies del servei; la lectura de comptadors i treballs complementaris d’oficial de paleta i electricista, i el maneig dels sistemes de telecontrol de la xarxa, entre d’altres.

Per optar al procés selectiu, cal tenir el títol de graduat en ESO, escolar, tècnic auxiliar o qualsevol altre títol declarat equivalent i disposar del permís de conduir vehicles de classe B. Per mitjà de l’apartat d’ofertes d’ocupació d'aquest web (a l'enllaç que apareix a continuació) es poden descarregar les bases completes del concurs, el model de sol·licitud i el temari de la prova teòrica.

arxivat sota: ,

Banners