Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament de Solsona treu a concurs una plaça d’oficial de brigada

L’Ajuntament de Solsona treu a concurs una plaça d’oficial de brigada

Es poden presentar sol·licituds al consistori fins al 8 de novembre
La plantilla la formen un encarregat, nou oficials i tres operaris

La plantilla la formen un encarregat, nou oficials i tres operaris

L’Ajuntament de Solsona convoca una plaça d’oficial de brigada mitjançant concurs-oposició per torn lliure a jornada completa i constituirà una borsa de treball per cobrir vacants temporals. Les persones que hi estiguin interessades tenen temps de presentar la sol·licitud fins al 8 de novembre.

Les funcions d’aquest lloc de treball consisteixen a desenvolupar treballs vinculats a la construcció, reparació i manteniment d’obres tant a la via pública com en dependències municipals; tasques de manteniment d’instal·lacions, col·laboració en el muntatge i desmuntatge de la infraestructura necessària en festes populars, així com transport de material i conducció de maquinària específica.

Per optar a aquesta convocatòria cal disposar del títol de graduat en ESO, escolar, tècnic auxiliar o qualsevol altre títol equivalent, tenir coneixements de nivell elemental de català (B1) i el permís de conduir vehicles de classe B. La fase d’oposició consistirà en una prova escrita de vint preguntes tipus test i un o diversos treballs pràctics per dur a terme en un termini de trenta minuts. El tribunal seleccionador valorarà els mèrits de les persones aspirants que superin aquesta primera fase.

La plaça d’oficial de brigada que surt a concurs va quedar vacant per jubilació. Actualment la plantilla d’aquest cos està formada per un encarregat, nou oficials i tres operaris que també donen suport a altres serveis municipals. Les persones que no siguin seleccionades però superin aquest concurs entraran a formar part d’una borsa d’ocupació a la qual es recorrerà quan sigui necessari cobrir vacants temporals per baixes, incapacitat, maternitat o paternitat, entre altres causes.

Les bases de la convocatòria, l’enllaç per accedir a la tramitació electrònica de la sol·licitud i altres documents estan disponibles a l’apartat d’ofertes d’ocupació d'aquest portal web.

arxivat sota: ,

Banners