Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament de Solsona treu a concurs una plaça per atendre l’Oficina Jove del Solsonès

L’Ajuntament de Solsona treu a concurs una plaça per atendre l’Oficina Jove del Solsonès

És una oferta laboral condicionada a una subvenció del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

A partir del setembre és previst que entri en servei l’Oficina Jove del Solsonès, que s’ubicarà a unes dependències del Casal de Cultura i Joventut de Solsona, just al costat de la ràdio municipal. Per aquest motiu, l’Ajuntament convoca un concurs lliure per a la contractació laboral temporal d’un informador o informadora juvenil i la constitució d’una borsa de treball. Aquesta oferta està condicionada a una subvenció destinada a aquest fi del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

La dedicació d’aquesta plaça serà de jornada parcial de 20 hores la setmana de dilluns a divendres, la distribució de les quals s’establirà en funció de les necessitats i l’obertura de l’Oficina Jove, amb un sou brut de 932 euros mensuals. Les tasques principals d’aquest lloc de treball consistiran a informar i assessorar els joves que s’adrecin al servei; realitzar la programació d’activitats i tallers; oferir informació o derivació als professionals en diferents eixos d’interès juvenil com l’educació, el treball, la salut, l’habitatge, el lleure o l’associacionisme; gestionar la informació juvenil; contactar directament amb els joves; fomentar i canalitzar la participació juvenil i coordinar-se amb els diferents serveis municipals i organismes supramunicipals que intervenen en aquest àmbit.

Per aspirar a aquest lloc de treball cal tenir el títol de Batxillerat, formació professional de segon grau o de grau superior o qualsevol altre títol equivalent, i disposar del carnet de conduir B1 i vehicle propi. Les bases completes es poden descarregar del web www.ajsolsona.cat, dins l’apartat d’ofertes d’ocupació. El termini per presentar les sol·licituds és de 20 dies hàbils a partir de l’endemà de l’última publicació de l’anunci al DOGC o al BOP de Lleida.

Les persones que aconsegueixin superar el procés selectiu però no siguin seleccionades formaran part d’una borsa de treball per cobrir futures necessitats o vacants i contractacions de caràcter temporal. L’Oficina Jove del Solsonès serà cogestionada pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de Solsona.

La posada en marxa d’aquest servei és una de les demandes ciutadanes que fa anys que es troben damunt la taula a Solsona. Almenys ja el 2010 se’n parlava amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat. Precisament, també va ser una de les prioritats detectades l’any passat per la regidoria de Joventut a través d’un procés participatiu per a ciutadans d’entre 16 i 29 anys.

arxivat sota:

Banners