Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament de Solsona treu dues obres a concurs

L’Ajuntament de Solsona treu dues obres a concurs

Es poden presentar ofertes per a la reforma dels vestidors de les piscines municipals i per a la instal·lació fotovoltaica projectada a la coberta d’un pavelló
Vestidors de les piscines municipals

Vestidors de les piscines municipals

Aquesta setmana l’Ajuntament de Solsona ha publicat la licitació de dues obres. Es tracta de la reforma dels vestidors de les piscines municipals, amb un pressupost base de 170.314 euros, i la instal·lació fotovoltaica projectada a la coberta del pavelló d’esports vell, amb un pressupost de 73.772 euros.

La intervenció a la planta semisoterrani de les piscines municipals ha de sevir per adequar els vestidors i lavabos i condicionar una sala multiusos annexa al pavelló vell. El termini previst dels treballs, a partir de la signatura del contracte, és de dos mesos i mig. Les empreses interessades poden presentar ofertes fins al 18 de desembre a les tres de la tarda.

Pel que fa a la instal·lació elèctrica fotovoltaica per a autoconsum d’un dels pavellons, consistirà en una infraestructura de 126 mòduls solars amb una potència total de 63 kilowatts pic en una superfície de 400 metres quadrats distribuïts sobre la coberta de l’edifici. El termini dels treballs, en aquest cas, és de tres mesos. S’acceptaran ofertes fins al 14 de desembre a les tres de la tarda.

La informació d’aquestes licitacions es pot consultar al perfil del contractant de l’Ajuntament, aquí.

Banners