Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament solsoní adquireix un terreny de 3.642 m2 que permetrà ampliar el cementiri quan sigui necessari

L’Ajuntament solsoní adquireix un terreny de 3.642 m2 que permetrà ampliar el cementiri quan sigui necessari

Amb aquesta operació s’anul·len els plets urbanístics interposats per la propietat
(Foto de l'ICGC) La finca se situa a la banda nord-oriental de l'equipament municipal

(Foto de l'ICGC) La finca se situa a la banda nord-oriental de l'equipament municipal

L’Ajuntament de Solsona disposa a partir d’avui d’una finca rústica de 3.642,70 m2 que termeneja amb el cementiri municipal a la partida de Sant Bartomeu. Avui se’n firma la compravenda pel valor de 35.000 euros després que el Ple municipal ho aprovés ahir a la nit per unanimitat. Amb aquesta operació, tal com va explicar el regidor d’Hisenda i Serveis Funeraris, Ramon Xandri, es podrà ampliar el cementiri per la banda nord-oriental quan sigui necessari i l’Ajuntament tindrà més drets urbanístics en el moment que es desenvolupi el subsector 3 del sector F, de la Cabana del Silo.

Aquesta compra ha fet necessària una modificació de crèdit. El finançament s’aconsegueix amb 25.000 euros del Fons de contingència i 10.000 euros procedents de la rebaixa aconseguida en la partida d’inversions d’enguany per a l’ampliació i millora de la implantació de la telelectura dels comptadors d’aigua. Ramon Xandri, d’acord amb l’informe dels Serveis Tècnics municipals que valora positivament el preu de la finca, qualifica l’operació de “bona oportunitat de mercat”.

Així mateix, amb aquesta adquisició queden anul·lats els plets interposats per la propietat del terreny en relació a la urbanització de la Cabana del Silo. Precisament, tot i valorar la compra favorablement, Junts per Solsona ha trobat a faltar més explicacions sobre les negociacions prèvies que han desembocat en la resolució d’un “embolic urbanístic”, en paraules del portaveu, Marc Barbens. 

Banners