Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament solsoní contracta tres joves en pràctiques a través de Garantia Juvenil

L’Ajuntament solsoní contracta tres joves en pràctiques a través de Garantia Juvenil

S’incorporen a l’Adlsolcar i a l’edifici consistorial una tècnica d’Educació, una d’Habitatge i una altra de Transparència i Cultura

Durant el mes d’octubre s’han incorporat temporalment a l’Ajuntament de Solsona tres joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil, que treballaran a jornada completa per un període de sis mesos. Són joves amb formació postobligatòria i en pràctiques que s’han contractat amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Una tècnica d’Educació treballa a l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona per a la creació i redacció del projecte educatiu del futur entorn d’aprenentatge de Solsona, a partir dels eixos temàtics d’oficis i història moderna, festa i cultura popular i bioeconomia.

A l’Ajuntament, d’una banda, una jove s’ha contractat com a tècnica d’Habitatge per reforçar la Borsa d’Habitatge i donar un impuls al Pla local d’habitatge. De l’altra, una tècnica treballa en les àrees de Transparència, Cultura i Turisme per actualitzar continguts web de transparència i participació i crear rutes culturals.

Cadascuna de les tres joves té una tutora que les acompanyarà durant aquests sis mesos de contractació per definir les tasques i el seu calendari d’execució, així com facilitar-los la formació necessària per desenvolupar correctament els treballs que se’ls ha encomanat i l’avaluació. Aquestes places laborals són subvencionades pel SOC, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. És el sisè any que el consistori solsoní s’acull a les convocatòries laborals del Programa de Garantia Juvenil.

Banners