Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament solsoní convoca tres llocs de treball durant sis mesos per a joves

L’Ajuntament solsoní convoca tres llocs de treball durant sis mesos per a joves

S’ofereixen places de tècnic/a de medi ambient, de protecció civil municipal i de desenvolupament local
(ARXIU) Joves de Garantia Juvenil contractats el 2016

(ARXIU) Joves de Garantia Juvenil contractats el 2016

  • El dia 19 d’aquest mes es tanca el termini de presentació de sol·licituds
  • Les persones aspirants han de ser beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya

L’Ajuntament de Solsona convoca tres llocs de treball temporals per a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya. Es tracta d’una plaça de tècnic de medi ambient, per donar suport a les regidories de Medi Ambient i Parcs i Jardins; una altra de tècnic de protecció civil municipal, per a la regidoria de Governació, i una de tècnic de desenvolupament local per incorporar-se a l’equip de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

La contractació serà pràcticament immediata, ja que s’iniciarà el 31 d’aquest mes i finalitzarà el 30 d’abril de l’any que ve. El termini per presentar la sol·licitud d’admissió al procés selectiu es tancarà el proper dia 19. Les persones que hi estiguin interessades i compleixin els requisits han de presentar la documentació a l’Oficina d’Atenció Ciutadana municipal. Les bases completes es poden descarregar de l’apartat d’ofertes d’ocupació del web de l’Ajuntament.

Aquestes ofertes laborals són subvencionades pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. S’adrecen a persones d’entre 16 i 29 anys i per poder-hi accedir és imprescindible estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, ser beneficiari del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i tenir un títol universitari o de formació professional de grau superior o grau mitjà o un certificat de professionalitat.

El tècnic de medi ambient es dedicarà a actualitzar les dades dels inventaris d’arbres i plantes de Solsona, realitzar una memòria d’accions del 2018 i la previsió per al 2019 de Viles Florides i l’ambientalització d’espais públics. Pel que fa al tècnic de protecció civil municipal, redactarà el document únic de protecció civil municipal (Duprocim), adequarà a la normativa els protocols d’emergència existents per a les festivitats locals i realitzarà plànols. Quant al tècnic de desenvolupament local, dissenyarà el procediment per mesurar el grau de satisfacció dels usuaris i les empreses i avaluar la inserció i la qualitat de l’ocupació a través del Servei Connectem.  

Banners