Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament solsoní convoca un concurs per a una plaça de conserge d’instal·lacions esportives

L’Ajuntament solsoní convoca un concurs per a una plaça de conserge d’instal·lacions esportives

Les mateixes proves serviran per constituir una borsa de treball per cobrir possibles baixes

L’Ajuntament de Solsona ha convocat un concurs-oposició per cobrir una  plaça de conserge d’instal·lacions esportives-vigilant esportiu com a personal laboral fix per torn lliure i constituir una borsa de treball per a possibles baixes o necessitats conjunturals. Únicament es requereix el certificat d’escolaritat.

Entre les funcions d’aquest lloc de treball, hi ha l’atenció al públic; la vigilància i custòdia de les instal·lacions esportives i el seu material; l’obertura i tancament de portes; el seguiment de l’estat del material i d’instal·lacions elèctriques, de gas, calefacció i climatització, i la neteja de sales i magatzem, entre d’altres. Aquestes tasques es desenvolupen entre cinc conserges-vigilants per cobrir els set dies de la setmana.

La fase d’oposició consistirà en un exercici de coneixement de la llengua catalana, una prova teòrica i una entrevista als 15 aspirants amb millors puntuacions. Les persones que superin aquesta fase passaran a la de concurs, en què el jurat valorarà els mèrits. Es tindrà en compte haver realitzat feines similars i la titulació acadèmica.  

Les persones interessades en aquesta convocatòria poden descarregar-se les bases i la documentació necessària a l’apartat d’ofertes d’ocupació d'aquest web (https://bit.ly/3CJl6L0). El termini per presentar la sol·licitud d’admissió al procés selectiu serà de vint dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

arxivat sota: ,

Banners