Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament solsoní incrementa el premi del Concurs de postals de Nadal

L’Ajuntament solsoní incrementa el premi del Concurs de postals de Nadal

Fins al 20 de novembre poden presentar-se propostes a l’OAC
Disseny guanyador l’any passat, de Sofiya Kulik

Disseny guanyador l’any passat, de Sofiya Kulik

A fi de potenciar el Concurs de postals de Nadal de Solsona, la regidoria de Cultura n’incrementa el premi fins als 250 euros. Aquesta setmana se n’obre la convocatòria de la vint-i-unena edició i hi haurà temps fins al dia 20 per presentar propostes a l’OAC municipal. El dia 13 de novembre, d’altra banda, començaran les inscripcions dels participants al Concurs de pessebres, que segueix les mateixes bases dels últims anys.  

Poden participar a aquestes convocatòries tots els solsonins i solsonines. Com sempre, la il·lustració guanyadora arribarà a totes les llars solsonines i s’utilitzarà també com a portada de l’agenda de Nadal de Solsona, editada digitalment. La temàtica de la postal, com sempre, s’ha de centrar en les festes nadalenques.

Els treballs han de ser de 14 per 18,5 centímetres, en disposició horitzontal o vertical, i amb procediment i tècniques lliures. Cal presentar-los juntament un sobre tancat que contingui el nom i les dades de contacte de l’autor. L’any passat s’hi van presentar cinc propostes, d’entre les quals es va seleccionar la de Sofiya Kulyk.

Inscripcions de pessebres

Pel que fa al Concurs de pessebres, s’adreça a famílies, escoles, entitats i ciutadans particulars. La regidoria de Cultura repartirà deu premis de 50 euros cadascun. Les inscripcions, en aquest cas, estaran obertes del 13 de novembre al 5 de desembre també a l’OAC municipal. Les composicions participants hauran d’estar situades en aparadors o llocs de fàcil visibilitat i el jurat les valorarà entre el 20 de desembre i el 6 de gener. Les bases d’ambdós concursos es poden consultar en línia al portal municipal

Contingut relacionat
Concursos
arxivat sota: ,

Banners