Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament solsoní obre les inscripcions per a l’activitat extraescolar de cuina del proper curs

L’Ajuntament solsoní obre les inscripcions per a l’activitat extraescolar de cuina del proper curs

L’elevada demanda va obligar a organitzar dos grups el curs passat, però enguany les places es limiten a un únic grup

Aquesta setmana la regidoria d’Educació de Solsona, a través del Pla Educatiu d’Entorn, obre les inscripcions per a l’activitat extraescolar de cuina “Petits xefs”, que s’organitza per segon curs per a l’alumnat de primer fins a sisè de primària de la ciutat. Començarà el 19 de setembre, però les inscripcions es tancaran el 31 de juliol a l’Ajuntament. Si bé l’any passat se’n van organitzar dos grups, enguany les places es limitaran a un únic grup, per motius organitzatius, els dijous d’un quart de sis a dos quarts de set de la tarda.

El setembre de l’any passat es posava en marxa per primera vegada a Solsona una activitat extraescolar de cuina i l’elevada demanda va obligar a organitzar dos grups. Durant tot el curs hi van passar una cinquantena d’infants. L’objectiu és proporcionar al públic infantil una proposta duradora en el temps directament relacionada amb l’alimentació i els hàbits saludables. Els nens i nenes aprenen a elaborar plats fàcils, divertits i saludables amb aliments de temporada i receptes d’altres cultures de la mà de l’equip de professionals de la cooperativa local Riuverd. La resposta de les famílies i l’alumnat del curs passat va ser molt positiva i, fins i tot, en alguns casos han manifestat la seva voluntat de continuar a partir del setembre.

Aquestes classes es duen a terme a la cuina del Casal Cívic Xavier Jounou. Les places són limitades. Les inscripcions es cursen presencialment fins al 31 de juliol al primer pis de la casa consistorial (amb la tècnica Sílvia Torralba). El preu trimestral de l’activitat és de 40 euros i inclou el material.

Banners