Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament solsoní obre una convocatòria per cobrir temporalment el lloc de tècnic d’Esports

L’Ajuntament solsoní obre una convocatòria per cobrir temporalment el lloc de tècnic d’Esports

L’oferta, per a un contracte a temps parcial de sis mesos, és amb caràcter urgent i admet sol·licituds fins al divendres 23

L’Ajuntament de Solsona ha publicat avui al web les bases reguladores d’una convocatòria amb caràcter d’urgència d’un concurs per cobrir temporalment el lloc de cap tècnic d’Esports a temps parcial. El contracte començarà el 2 d’agost per un període de sis mesos amb una jornada a temps parcial de 15 hores setmanals repartides els matins de dilluns, dimarts i divendres. Hi ha temps per presentar les sol·licituds d’admissió al procés selectiu fins divendres que ve, dia 23.

La regidoria d’Esports necessita cobrir temporalment aquest lloc durant els períodes de vacances, compensació d’hores i permís per naixement del treballador titular de la plaça. A més, no té borsa de treball i és urgent disposar d’una persona en aquest lloc, especialment per la gestió actual de les piscines municipals i la resta d’instal·lacions esportives. Entre les tasques que ha de desenvolupar aquest tècnic, hi ha la coordinació dels recursos humans adscrits a la unitat d’Esports; la gestió dels recursos materials i econòmics assignats; el control del manteniment i l’ocupació dels equipaments esportius; la gestió dels ajuts econòmics de la regidoria i la col·laboració en activitats esportives.

Les persones aspirants han de tenir el títol de batxiller o tècnic equivalent. En la fase de concurs, es valorarà l’experiència professional dels últims deu anys en el desenvolupament de funcions similars a les requerides i la formació vinculada a aquest lloc de treball.

Les bases completes de la convocatòria i la documentació necessària per participar en el procés selectiu es poden descarregar del portal municipal aquí: https://bit.ly/3xNUtl0.   

arxivat sota: ,

Banners