Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament solsoní ofereix nous tallers de suport a mares i pares d’infants de 0 a 3 anys

L’Ajuntament solsoní ofereix nous tallers de suport a mares i pares d’infants de 0 a 3 anys

S’organitzen sis sessions gratuïtes a partir del 5 d’octubre del programa ‘Créixer en família’

Amb l’inici de curs, torna a Solsona el programa de suport a la parentalitat “Créixer en família”. A partir del 5 d’octubre i fins al 23 de novembre, s’oferiran sis tallers adreçats a mares i pares d’infants de 0 a 3 anys amb el mateix programa que es va impartir la primavera de l’any passat. És un curs gratuït, però cal inscriure-s’hi amb antelació.

El programa “Créixer en família” és una oferta formativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i organitzada a Solsona per la regidoria d’Educació amb l’objectiu d’orientar, reforçar i donar eines als pares en l’educació dels fills. Aquesta serà la sisena edició que té lloc a la capital del Solsonès des que va començar a impartir-se el 2013.

S’han programat un total de sis sessions setmanals, els divendres, excepte festius i ponts, del 5 d’octubre al 23 de novembre  a les sis de la tarda a la sala cultural de l’Ajuntament. Hi ha temps per inscriure-s’hi fins al 28 de setembre, trucant al telèfon 973480050 (ext. 134), o bé per correu electrònic a intervencio3@ajsolsona.cat.

Enguany s’ha optat per la mateixa franja d’edat de l’any passat atès que és la que registra més sol·licitud de tallers d’aquest tipus. Quines són les necessitats de vinculació afectiva amb el nadó; com s’equilibren l’autonomia, l’autoritat i l’afecte en les relacions de qualitat, o com ajudar els infants a superar els conflictes són alguns dels temes que s’hi aborden. 

arxivat sota:

Banners