Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament solsoní presenta el nou Servei d’Acompanyament al Dol

L’Ajuntament solsoní presenta el nou Servei d’Acompanyament al Dol

També s’estrena una aplicació mòbil amb informació sobre els difunts i funerals

L’Ajuntament de Solsona millora a partir d’enguany els Serveis Funeraris amb noves possibilitats per a les famílies dels difunts i la ciutadania en general. D’una banda, el dissabte 8 de febrer es presenta el nou Servei d’Acompanyament al Dol, que s’oferirà amb la col·laboració de l’espai terapèutic Matís, una de les principals apostes dels Serveis Funeraris municipals per aquest mandat. De l’altra, el dijous 6 es presentarà una aplicació mòbil per estar al dia de les defuncions.

A partir d’ara, els usuaris dels Serveis Funeraris de Solsona podran sol·licitar el Servei d’Acompanyament al Dol, el funcionament del qual explicaran el dia 8 l’alcalde, David Rodríguez, i la responsable de Matís, la psicòloga i psicopedagoga Montserrat Casas. I és que “un 20 per cent dels dols no es resolen”, constata Casas.

Per ajudar a entendre la importància del dol i del seu acompanyament participarà en aquest acte amb una xerrada la psicopedagoga Anna Maria Agustí, cofundadora de Grups d’Acompanyament al Dol de Lleida i coautora de diversos llibres sobre la temàtica. La convocatòria és el dia 8 a les set de la tarda al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató.

El dijous previ a les cinc de la tarda al Casal Cívic Xavier Jounou, s’haurà donat a conèixer l’aplicació mòbil gratuïta Solidalis, amb què la ciutadania podrà estar informada de les defuncions i els funerals i enviar notes de condol als familiars, entre altres opcions.

 

Acte: Presentació de l’app Solidalis a Solsona
Dia: dijous 6 de febrer
Hora: 17 h
Lloc: Casal Cívic Xavier Jounou

Acte: Presentació del Servei d’Acompanyament al Dol i xerrada “Cal acompanyar a transitar el camí del dol?”, a càrrec d’Anna Maria Agustí
Dia: dissabte 8 de febrer
Hora: 19 h
Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató

arxivat sota:

Banners