Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament solsoní recluta voluntaris per al pas de La Vuelta el 28 d’agost

L’Ajuntament solsoní recluta voluntaris per al pas de La Vuelta el 28 d’agost

Les persones que hi estiguin interessades poden contactar amb la Policia Local fins al dia 23

Solsona tornarà a figurar en el mapa de La Vuelta el proper dilluns 28 d’agost, concretament en la tercera etapa, que surt de Súria i s’acaba a Arinsal (Andorra). Per garantir la seguretat de la cursa en el tram solsoní i facilitar el dispositiu necessari que coordinarà la Policia Local, l’Ajuntament fa una crida per reclutar voluntaris. Es calcula que faran falta una trentena llarga de persones, a banda dels cossos de seguretat.

El trànsit es tallarà des de la carretera de Manresa i fins a la carretera de Bassella a l’altura del carrer d’Antoni Gaudí a partir de quarts de dues del migdia i fins a dos quarts de tres, aproximadament. L’organització preveu el pas de la cursa ciclista per Solsona a les dues. Així mateix, es tallarà el trànsit durant unes hores a la plaça del Camp, on farà parada la caravana publicitària pels volts de les dotze i durant vint minuts.

Els voluntaris es convocaran a mig matí per dur a terme tasques de vigilància al llarg  del tram per evitar l’accés de vehicles i informar els conductors. Les seves funcions acabaran quan hagi passat la cursa. Qui estigui interessat a col·laborar-hi pot contactar fins al dia 23 amb la Policia Local de Solsona adreçant-se presencialment a la comissaria (carrer de la Regata, 1), trucant al telèfon 973483040, o bé enviant un correu electrònic a policia-local@ajsolsona.cat, en què es faciliti el nom, l’edat i les dades de contacte (telèfon i correu electrònic). Per fer de voluntari només cal ser major d’edat. El dijous previ a la ronda ciclista, el dia 24, es convocarà una reunió de coordinació.  

Crida a les entitats

Igualment, l’Ajuntament agrairà la col·laboració d’entitats esportives, tal com ha passat en esdeveniments ciclistes anteriors. En la seva 78a edició, aquesta és la tercera vegada que La Vuelta passa per Solsona els últims 25 anys –anteriorment, ho va fer el 1999 i el 2012–, si bé el desplegament més important es va posar en pràctica el 2009 amb motiu del Tour de França.  

Per al regidor d’Esports i primer tinent d’alcalde, Joan Parcerisa, aquesta “tornarà a ser una ocasió excel·lent per donar visibilitat mediàtica a la ciutat i, alhora, que la població de casa gaudeixi d’un espectacle esportiu de primer ordre”. Inclosa en la màxima categoria ciclista mundial, l’UCI World Tour, La Vuelta mobilitza uns 176 corredors, 46 cotxes d’equip, 30 vehicles d’organització i un dispositiu de 85 motocicletes.   

Banners