Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament solsoní treu a concurs una plaça d’arqueòleg a temps parcial

L’Ajuntament solsoní treu a concurs una plaça d’arqueòleg a temps parcial

L’Ajuntament de Solsona ha tret a concurs una plaça d’arqueòleg per torn lliure a temps parcial del 20 per cent de la jornada (7,5 hores setmanals). Amb aquest concurs-oposició es cobrirà la plaça vacant incorporada en la plantilla aquest any.

Les funcions d’aquest lloc de treball seran les d’informar llicències i expedients d’obres al nucli antic, masies i elements catalogats; tramitar sol·licituds de permisos d’intervencions arqueològiques i direccions d’obra; controlar les obres de rehabilitació al nucli antic i elements de fora que estiguin catalogats; realitzar tràmits amb els Serveis Territorials de Cultura de la Catalunya Central; catalogar elements patrimonials, i col·laborar amb els Serveis Tècnics municipals i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, entre d’altres.

Per participar en el procés de selecció cal disposar del títol de graduat o llicenciat universitari o equivalent d’Arqueologia, Història, Història de l’art, Història de l’art i Arqueologia, Història de l’art i Gestió del patrimoni artístic, Història, Geografia i Història de l’art o assimilables. El termini per a la presentació de documentació a l’Ajuntament de Solsona és de 20 dies hàbils a partir de l’endemà de l’última publicació oficial de l’anunci.

El procés selectiu dels aspirants consistirà en una fase d’oposició, en la qual caldrà contestar casos pràctics per escrit; una fase de concurs, en què el tribunal valorarà els mèrits acreditats en funció del treball desenvolupat, la formació professional i publicacions realitzades, i una fase d’entrevista personal, si es considera necessari. Les bases completes estan publicades en aquest web municipal i s'hi pot accedir a través de l'enllaç que apareix a continuació.

arxivat sota:

Banners