Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament solsoní utilitza aigua de pou per netejar la via pública

L’Ajuntament solsoní utilitza aigua de pou per netejar la via pública

Es crearà una comissió de seguiment de la sequera tal com es va fer el 2008
La neteja de carrers amb aigua a pressió és selectiva i puntual

La neteja de carrers amb aigua a pressió és selectiva i puntual

L’Ajuntament solsoní continuarà netejant la via pública de forma puntual amb aigua a pressió, però sense fer ús de de la xarxa d’aigua potable mentre es mantingui la situació d’excepcionalitat per sequera. Per això utilitzarà únicament aigua de pou.

Solsona és un dels municipis afectats per les restriccions derivades de l’estat d’excepcionalitat per sequera hidrològica. Això comporta, entre d’altres, la prohibició de netejar els carrers amb aigua potable. D’aquí que es faci servir aigües subterrànies que no són aptes per al consum humà. Amb tot, el regidor de Medi Ambient, Ramon Montaner, assenyala que “les actuacions d’hidroneteja són puntuals i selectives”, per a aquells carrers i trams on l’acumulació de brutícia ho justifica.  

Tot i que el govern municipal estudia diverses mesures per estalviar aigua de boca i aplicar el Decret Llei 1/2023, està a l’espera de constituir, els propers dies, una comissió de seguiment de la sequera, similar a la que es va crear el 2008. És previst que en formin part membres de l’executiu, representants de tots els grups municipals i personal de diferents àrees.    

arxivat sota: , ,

Banners