Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’alumnat de 3r d’ESO de Solsona rep un taller sobre conducció de patinets elèctrics

L’alumnat de 3r d’ESO de Solsona rep un taller sobre conducció de patinets elèctrics

L’activitat, teoricopràctica, és impartida pel Servei Català de Trànsit i coordinada per la Policia Local i la regidoria d’Educació

Primer taller, avui a l'Escola Arrels. Demà es farà a l'Institut Francesc Ribalta

Aquesta setmana es preveu que els 118 alumnes que cursen tercer d’ESO a Solsona rebin un taller formatiu sobre la conducció de vehicles de mobilitat personal (VMP), bàsicament patinets elèctrics. És una activitat impartida pel Servei Català de Trànsit coordinada a la ciutat per la Policia Local i la regidoria d’Educació amb la col·laboració de l’Escola Arrels i l’Institut Francesc Ribalta.

La primera part del taller és una sessió teòrica sobre els VMP, en què també se’ls recorda les pautes bàsiques per circular amb bicicleta i ciclomotor, mentre que a la segona els alumnes treballen l’equilibri, les frenades i la conducció amb obstacles, entre altres elements, damunt d’un patinet elèctric.

Aquesta iniciativa arriba tres anys després d’una primera campanya que va fer la Policia Local sobre els vehicles de mobilitat personal, coincidint amb la incorporació de la normativa que hi fa referència a l’Ordenança general de circulació de Solsona. Els VMP són vehicles d’una roda o més dotats d’una única plaça i propulsats exclusivament per motors elèctrics que poden proporcionar una velocitat màxima de 25 km/h. El fulletó informatiu es pot descarregar del portal web municipal.

arxivat sota: ,

Banners