Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Escola de Música Joan Roure de Solsona obre el període d’inscripció amb novetats

L’Escola de Música Joan Roure de Solsona obre el període d’inscripció amb novetats

Del 13 al 31 de maig es cursarà la preinscripció de l’alumnat nou

La recuperació del cor de gòspel per a adults, les sessions de música per a nadons i la incorporació d’instruments de cobla a la roda d’instruments són les novetats per al proper curs que ha anunciat l’Escola Municipal de Música Joan Roure de Solsona coincidint amb l’obertura del període d’inscripció. Els nous alumnes poden preinscriure’s del 13 al 31 de maig i matricular-se del 3 al 21 de juny.

L’alumnat actual de l’Escola Municipal de Música Joan Roure de Solsona té temps fins divendres per reservar plaça per al curs vinent. A partir de dilluns que ve i fins a final de mes, podran preinscriure-s’hi els alumnes nous. Actualment el centre té 268 alumnes de totes les edats.

Entre les novetats del proper curs a la Joan Roure hi haurà la recuperació del grup de gòspel per a adults, una matèria que va deixar d’impartir-se arran de la pandèmia. També s’ofereix a les famílies la música per a nadons, pensada com a font d’aprenentatge sensorial musical entre mare o pare i infant. Així mateix, s’inclouran a la roda d’instruments (alumnes de 5 anys) el flabiol i tamborí i el tible i la tenora per fomentar l’aprenentatge dels instruments de cobla.

Una vintena d’instruments

A l’Escola Municipal de Música s’hi imparteixen matèries per a tots els nivells, des del primer contacte amb la música i els cursos d’aprenentatge bàsic, fins als d’aprofundiment i expertesa, així com programes específics. Pel que fa al ventall d’instruments, s’hi fan classes d’una vintena de diferents, i la formació instrumental permet tocar a la banda, la big band, els ensembles, l’orquestra de corda, els combos i el grup de música de cambra.  

Tal com subratlla la seva directora, Marta Andreu, “l’objectiu de l’Escola Municipal de Música Joan Roure és oferir una formació musical global per a tots els públics i per a totes les edats i afavorir l’educació musical en tots els entorns, especialment pel seu valor socialitzador”.

Portes obertes

Per conèixer millor el funcionament d’aquest servei municipal i veure alguna de les classes, s’aconsella participar les jornades de portes obertes, entre el 13 i el 18 de maig. Es pot demanar hora trucant al 973480563 o bé enviant un correu electrònic a direccioemms@gmail.com.

Banners