Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Escola Municipal de Música de Solsona celebra la “Setmana boja” amb una vintena llarga d’activitats

L’Escola Municipal de Música de Solsona celebra la “Setmana boja” amb una vintena llarga d’activitats

El divendres 22 Amaia Ruano impartirà una conferència sobre l’acompanyament dels fills en l’aprenentatge oberta a tothom

Cartell de la programació d'enguany i Amaia Ruano

Un concert participatiu a càrrec del cinquet de flautes del centre obrirà aquest dissabte al migdia la “Setmana boja” de l’Escola Municipal de Música Joan Roure de Solsona, que enguany gravita al voltant del món del circ com eix temàtic. Fins divendres vinent s’han programat una vintena llarga de tallers, xerrades, concerts i jocs per a l’alumnat i, en algun cas, les famílies i el públic en general.  

L’Escola Municipal de Música entrarà a la primavera amb una iniciativa que, des de fa anys, té per objectiu oferir als alumnes “una immersió més lúdica en l’aprenentatge musical a partir d’una temàtica concreta que complementi el dia a dia del curs”, segons explica la direcció del centre. Alhora, les propostes “cohesionen diferents disciplines”.

El programa de la setmana proposa activitats per a tots els grups d’alumnes, des dels de sensibilització, iniciació i elemental fins als adults. Una activitat per posar música al circ, una altra sobre els secrets de l’acordió, una altra sobre el cant a través dels temperaments, tallers de percussió corporal, d’improvisació amb pentatònica, d’aeris i malabars i d’orquestra per tocar música de circ són algunes de les convocatòries.

Per a les famílies i el públic en general, la Joan Roure organitza divendres vinent, dia 22, una conferència a càrrec d’Amaia Ruano, violoncel·lista, professora, coach especialitzada en alt rendiment i terapeuta Gestalt. Hi parlarà de com acompanyar els fills en l’aprenentatge musical i de qualsevol àmbit. Serà a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes del casal de Cultura i Joventut.

La “Setmana boja” és organitzada amb la el suport de l’AFA de l’Escola de Música Joan Roure i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Solsona.

 

Activitat: Conferència “Com acompanyar els fills en l’aprenentatge musical”, a càrrec d’Amaia Ruano
Dia: divendres 22 de març
Hora: 19.30 h
Lloc: sala d’actes del casal de Cultura i Joventut               

Banners