Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’OAC municipal de Solsona comença a distribuir el programa de la Festa Major

L’OAC municipal de Solsona comença a distribuir el programa de la Festa Major

Se’n pot recollir un exemplar gratuït per unitat familiar empadronada o amb comptador d’aigua

A partir d’avui, es pot recollir el programa de la Festa Major de Solsona en format paper a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’ajuntament. L’horari és de dilluns a divendres de nou del matí a dues de la tarda. Amb un tiratge de 2.000 exemplars, n’hi ha un de gratuït per unitat familiar empadronada al municipi o amb comptador d’aigua.

El programa de la Festa Major, que se celebra del 7 al 10 de setembre, inclou els actes previs, com la inauguració d’una exposició de Perejaume, aquest dijous, al Museu de Solsona; l’espectacle de dansa El cor quiet, a càrrec de Raquel Anguita, divendres; la Trobada d’Acordionistes i la presentació del  llibre Una finestra al món, dissabte, i la Caminada popular al Vinyet i el concert solidari de Roger Mas, diumenge. En total, s’hi recullen una trentena d’actes culturals, lúdics i esportius, la gran majoria en exteriors i d’entrada lliure.

La publicació es complementa amb un text sobre els 125 anys del Museu Diocesà i Comarcal, firmat per l’equip de l’equipament, i un altre de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona amb motiu del seu 25è aniversari, en què es recull el testimoni de músics i altres persones vinculades a la història de la formació.

En la seva dotzena i darrera salutació com a alcalde de Solsona, David Rodríguez aprofita aquestes pàgines per acomiadar-se dels solsonins, tenint present que el 15 de setembre se celebra un Ple extraordinari en què renuncia a l’alcaldia. “No és casual que el relleu es produeixi just després de la festa en honor a la patrona de la ciutat. Sempre he cregut en la insondable virtut cohesionadora i la força simbòlica de la Festa per a la població. Així, a més, també hem pogut invertir aquests mesos d’estiu en cuinar el relleu amb la Judit Gisbert en les millors condicions”, hi escriu.

El programa d’enguany ha estat dissenyat per la dibuixant i estudiant d’il·lustració Sònia Genestar, i l’ha maquetat i imprès Gràfiques Muval. A més d’aquesta publicació, a partir de dimecres i fins divendres, es podran recollir a l’ajuntament les invitacions per assistir als ballets tradicionals dels dies 8 i 9 i als concerts nocturns dels mateixos dies a la Sala Polivalent, a càrrec de l’Orquestra Junior’s i La Principal de la Bisbal. També entre dimecres i divendres es pot reservar espai als ballets per a persones amb mobilitat reduïda.

La programació completa de la 368a Festa Major de Solsona també es pot consultar en línia a www.solsonalafesta.net/festamajor

arxivat sota: ,

Banners