Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Obrador del marc, Òptica Jané i Cal Davesas s’enduen els premis pels millors aparadors nadalencs de Solsona

L’Obrador del marc, Òptica Jané i Cal Davesas s’enduen els premis pels millors aparadors nadalencs de Solsona

Participen a la convocatòria una trentena d’establiments, amb uns “resultats molt ajustats”

“Els botiguers i botigueres som la llum dels carrers”. Per això del Concurs d’aparadors per Nadal “no n’hem de destacar els guanyadors, sinó l’alt nivell del conjunt d’establiments participants”. Ho ha apuntat aquesta tarda una de les persones guanyadores de la dotzena edició de la convocatòria a Solsona en el marc del lliurament de premis. D’entre els 29 comerços inscrits, l’Obrador del marc, Òptica Jané i Cal Davesas, n’han rebut el primer, el segon i el tercer premi, respectivament.

El regidor de Desenvolupament Local, Ramon Montaner, ha entregat 300 euros a Jaume Gilibets, responsable de l’Obrador del marc, situat al passeig del Pare Claret, per la seva proposta titulada “Emmarquem Nadal”, amb què ha participat al Concurs d’aparadors per Nadal per primera vegada. “Regalem un altre Nadal” és el títol de la proposta d’Òptica Jané, a l’avinguda del Cardenal Tarancón, amb la qual Maria Jané ha rebut 200 euros. Finalment, Dolors Corominas, de Cal Davesas, al carrer del Castell, ha estat guardonada amb 150 euros per una composició que tenia com a lema “Amb poc tens molt”.

El jurat, integrat per representants de La Menestrala, Empresaris per al Solsonès, UBIC, La Inquieta, el cicle formatiu de Comerç de l’Escola Arrels II i l’Agència de Desenvolupament Local (Adlsolcar), no ho ha tingut gens fàcil. Segons explica Glòria Domínguez, directora de l’Adlsolcar, vuit aparadors han aconseguit una puntuació molt ajustada tant per l’impacte com per l’originalitat de les propostes, però finalment el concurs s’ha resolt en funció de la coherència de l’aparador amb els productes de la botiga, un altre dels criteris de valoració que es tenia en compte.

El que està clar és que “sense la contribució dels establiments a fer Nadal, les festes perdrien llum i color i, per tant, cal agrair a la trentena de comerços que han fet aquest esforç per dinamitzar el carrer i ambientar la ciutat”, assenyala Ramon Montaner. En aquest sentit, avança que per a properes edicions es pensarà com continuar motivant el sector en aquest sentit.

Banners