Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament solsoní obre la tramitació dels ajuts al lloguer per a persones grans

L’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament solsoní obre la tramitació dels ajuts al lloguer per a persones grans

El consistori solsoní sol tramitar entre 30 i 40 sol·licituds d’aquesta subvenció els darrers anys
Cal demanar hora a l’OAC per ser atès per les tècniques municipals d’Habitatge

Cal demanar hora a l’OAC per ser atès per les tècniques municipals d’Habitatge

A partir d’avui la gent gran amb contracte de lloguer pot sol·licitar la subvenció que convoca anualment l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. La població de 65 anys o més de Solsona i comarca pot fer-ho telemàticament, o bé presencialment a l’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament solsoní. Segons la tendència dels últims anys, és previst que se’n tramitin entre 30 i 40 sol·licituds.

Aquesta convocatòria s’adreça a persones que tinguin 65 anys fets en la data de publicació de la resolució, el 26 de febrer, o més i que siguin titulars d’un contracte de lloguer amb un import màxim de 600 euros (llindar per a la demarcació de Lleida). Pel que fa als ingressos, la unitat de convivència no pot sobrepassar els 24.301,58 euros anuals (3,05 vegades l’indicador de renda de suficiència del 2022).

Fins al 27 de març

El termini per sol·licitar aquests ajuts s’ha obert avui i es tancarà el dia 27 de març a les tres de la tarda. Per tramitar-los a l’ajuntament de Solsona, cal recollir la documentació necessària a l’OAC municipal a partir d’aquest dimecres, des d’on també es facilita hora amb les tècniques de l’Oficina d’Habitatge.

També se seguirà el mateix procediment per a les subvencions al lloguer per als joves de 35 anys o menys. En aquest cas, però, la convocatòria s’obrirà l’11 de març fins al 12 d’abril. Al subapartat d’habitatge del portal web de l’Ajuntament de Solsona hi ha la informació necessària sobre aquestes subvencions: https://www.ajsolsona.cat/arees/habitatge.

arxivat sota:

Banners