Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La Biblioteca Carles Morató habilita una sala d’estudi de vuit places amb reserva prèvia

La Biblioteca Carles Morató habilita una sala d’estudi de vuit places amb reserva prèvia

Es manté tancat l’accés a la col·lecció i a la sala infantil

A partir d’aquest dijous, en el marc de la fase 3 de desconfinament, la Biblioteca Carles Morató de Solsona amplia els seus serveis amb l’obertura del saló de les Homilies d’Organyà com a sala d’estudi. Tindrà una capacitat de vuit persones i s’hi podrà accedir amb reserva prèvia. Cada plaça només es podrà ocupar un cop al dia o torn per motius d’higiene.

Els horaris de l’equipament seran els mateixos dels últims dies: de dilluns a divendres de deu a dos quarts de dues i els dimarts i dijous també de tres a set de la tarda. Quan una persona marxi de la sala d’estudi no es podrà tornar a ocupar el seu lloc fins que s’hagi netejat, que serà al migdia o en finalitzar el torn de tarda.

També es posa a disposició dels usuaris un ordinador per imprimir a l’entrada de la biblioteca –per fer-ne ús caldrà utilitzar guants i mascareta. Tothom serà atès a la recepció de les instal·lacions i no es podrà accedir a cap més espai, a banda del saló de les Homilies d’Organyà. Així doncs, per ara continuaran tancades la col·lecció i la sala infantil. Igualment, per seguretat, no es podrà fer ús dels lavabos.

 

    

Banners