Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La biblioteca solsonina organitza un doble taller sobre el món dels colors per Setmana Santa

La biblioteca solsonina organitza un doble taller sobre el món dels colors per Setmana Santa

El dilluns 15 l’activitat s’adreça a infants de 4 a 7 anys i el dimecres 17, als més petits, fins a 3 anys

Aprofitant les vacances escolars de Setmana Santa, la Biblioteca Carles Morató de Solsona organitza un doble taller per descobrir el ric món dels colors. El dilluns 15 la convocatòria és per a infants de 4 a 7 anys i el dimecres 17, per als més petits, d’1 a 3 anys. Són activitats gratuïtes emmarcades dins el programa “Creixem llegint, creixem junts” i les places són limitades, per a la qual cosa cal inscriure-s’hi amb antelació.

Els tallers es titulen “Juguem amb els colors” i es basen en el contingut del llibre Colorama. El libro de los colores del mundo, de Cruschiform (Maeva, 2018). Es tractarà de descobrir l’àmplia gamma de colors del nostre dia a dia a partir de l’explicació de contes a càrrec de personal de la biblioteca, la lectura d’altres contes i una manualitat.

El taller per als infants de 4 a 7 anys es durà a terme el dilluns a les cinc de la tarda i per als d’1 a 3 anys, el dimecres a les onze del matí. En ambdós casos cal que els nens i nenes vagin acompanyats d’una persona adulta. Les inscripcions s’han de fer a la biblioteca a partir d’avui.  

Dimarts, Revetlla de Sant Jordi

A banda d’aquesta activitat, a una setmana de la diada del llibre, dimarts vinent, dia 16, la Biblioteca Carles Morató s’avança a la celebració amb la Revetlla de Sant Jordi, coorganitzada per la regidoria d’Educació, a través del Pla Educatiu d’Entorn, i la regidoria de Cultura, per mitjà de la Biblioteca Carles Morató. Començarà a les cinc de la tarda i consistirà en un conte musicat titulat “Tots som superherois”, a càrrec del grup Mommon; l’entrega de premis del segon Concurs d’àlbums il·lustrats i un berenar a l’exterior de l’equipament.  

 

Banners