Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La biblioteca solsonina posa en marxa un club de lectura en italià

La biblioteca solsonina posa en marxa un club de lectura en italià

Les inscripcions a la primera trobada, en què es decidirà el calendari, estan obertes a l’equipament

Els clubs de lectura fomenten l’hàbit i el plaer de llegir, cohesionen persones amb interessos comuns i, en el cas de llengües diferents, són una via per a l’aprenentatge. Conscient d’aquestes bondats i arran de l’interès mostrat per un grup de conversa en italià, la Biblioteca Carles Morató de Solsona posa en marxa un nou club de lectura, que s’afegeix als existents. Començarà el primer de febrer i és obert a tothom amb el nivell mínim B2 d’italià.

Serà un club de lectura de participació gratuïta conduït per Michela Tagliavini, i el calendari i la periodicitat de les trobades es decidirà entre els assistents a la primera trobada. Els llibres els proporcionarà la biblioteca. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a aquest equipament, presencialment, per telèfon al 973483839, o bé per correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat.

Els darrers anys, des de la biblioteca o amb el seu suport a través del préstec de llibres, s’han creat els clubs de lectura de la gent gran, de dones, d’àlbums, de nivell fàcil en català, d’anglès, de Llobera, d’Olius i del Casal Cívic.

Banners