Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / La biblioteca solsonina programa cinc tallers mensuals d’escriptura

La biblioteca solsonina programa cinc tallers mensuals d’escriptura

L’escriptora Eva Pallarès impartirà les càpsules formatives un dimecres de cada mes a les sis de la tarda fins al juny
Eva Pallarès lidera el projecte Papallona de Lletres

Eva Pallarès lidera el projecte Papallona de Lletres

Tothom té una veu única amb potencialitat per expressar-se sobre el paper. No és estrany, doncs, que “La veu” sigui el títol del primer dels cinc tallers de creativitat i escriptura que l’escriptora Eva Pallarès, de Papallona de Lletres, impartirà mensualment al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató de Solsona. Totes les trobades, la primera de les quals serà la setmana que ve, es faran en dimecres a les sis de la tarda.

Després del primer tast d’aquesta activitat que es va organitzar el mes passat, i davant l’interès mostrat pels participants, la biblioteca ha programat píndoles formatives per seguir buscant la creativitat i perfeccionar l’escriptura. El 23 de febrer Pallarès proposa fer un viatge intern per identificar la pròpia veu i trobar la millor manera d’expressar-la. El 23 de març la sessió se centrarà en els propis pensaments i emocions que entren en joc a l’hora d’escriure. Aprendre a mirar d’una altra manera tot allò que passa al nostre voltant per traslladar les impressions externes a l’escriptura serà el tema del taller del 20 d’abril. El 25 de maig serà el torn de la gestió del temps per dedicar-nos a escriure. Finalment, el 15 de juny els participants seran reptats a indagar en les necessitats personals d’escriure i crear i a plantejar-se projectes en aquest sentit.

Aquesta activitat està subvencionada per la Biblioteca Carles Morató i l’aportació per taller és de 10 euros. La inscripció, que es cursa al mateix equipament, es pot fer per sessions, separadament, ja que els continguts són diferents cada dia. Les places són limitades.

Papallona de Lletres

Correctora, traductora i escriptora, Eva Pallarès va posar en marxa el projecte d’escriptura creativa i conscient Papallona de Lletres amb l’objectiu d’oferir acompanyament literari a les persones que tenen ganes d’escriure i facilitar-los eines per fer-ho. Amb aquest nom, Pallarès evoca el procés de transformació que suposa convertir la crisàlide d’una idea inicial en la papallona d’una història ben travada.       

Dates dels tallers:

  • “La veu”, dimecres 23 de febrer, 18 h
  • “La mirada (1)”, dimecres 23 de març, 18 h
  • “La mirada (2)”, dimecres 20 d’abril, 18 h
  • “El temps”, dimecres 25 de maig, 18 h
  • “Per què escrivim? Què volem escriure?”, dimecres 15 de juny, 18 h

Banners